Gast (Uitgelogd)

Catalogi en brochures

Hier vindt u de downloads van onze catalogi, brochures met aanbiedingen en aanvullende programma's. De productbrochures hebben we voor u direct bij het product achter de download-tab gezet.


Complete assortimenten van NordCap

De complete assortimenten koelapparatuur en kook- en vaatwasapparatuur van NordCap omvatten ons uitgebreide standaardassortiment in een midden- tot topsegment. Met name de koelapparatuur is zeer breed en diep geplaatst, zodat wij voor vrijwel iedere commerciële behoefte een passend product kunnen aanbieden.

NordCap

KOELEN & KOKEN

PDF downloaden


NordCap PROJECT-LINE

NordCap PROJECT-LINE is ons programma voor planners. Dit productassortiment is speciaal afgestemd op de sector projectontwikkeling. Het omvat hoogwaardige koelmeubels van rvs, die wat betreft flexibiliteit, functionaliteit, hygiëne en design ideaal zijn voor het dagelijks gebruik in de gastronomie. 

NordCap
PROJECT-LINE

PDF downloaden


NordCap CONCEPT-LINE

NordCap CONCEPT-LINE omvat hoogwaardige koelingsproducten met innovatieve technologieën. Perfect voor de bouw van maatwerksystemen. Dankzij de NordCap CONCEPT-LINE kunnen planners zeer flexibel zijn, bijvoorbeeld in de omvang van toonbanken of bij concepten voor voedseluitgifte.

CONCEPT-LINE
Kältetechnik

PDF downloaden

CONCEPT-LINE
Wärmetechnik

PDF downloaden

NordCap aanbiedingen

NordCap COOL-LINE biedt een prijsbewust basisassortiment van geselecteerde koelingsproducten.

NordCap COOL-LINE
Aanbiedingen

PDF downloaden


Assortiment koelapparatuur en uittreksels uit catalogus over koelapparatuur

Op het gebied van koeltechniek bieden wij een zeer breed en tegelijkertijd diep geplaatst productassortiment. Hier vindt u brochures van afzonderlijke assortimenten koelapparatuur van NordCap, themabrochures (bijv. de Dry Aged Beef-gids) of volledige uittreksels uit het complete assortiment koelapparatuur (bijv. consumptie-ijsapparatuur) van NordCap.

NordCap
CONSUMPTIE-IJSAPPARATUUR, PASTEURISEERDERS, DESSERTS MAKEN

Compleet assortiment

PDF downloaden


FOGAL Generale

PDF Download

FOGAL Serie Green

PDF Download

FOGAL Prijslijst

PDF Download


FOGAL Projecten uitgevoerd

PDF Download

FOGAL SCARLET

PDF Download

FOGAL Active Oxygen

PDF Download