Gast (Uitgelogd)

NordCap GmbH & Co. KG

“Professionele techniek voor versheid en genot”: dat is het uitgangspunt dat wij als specialist op het gebied van commerciële koel-, kook- en vaatwasapparatuur hanteren. Ons assortiment bestaat uit 6.500 kant-en-klare producten. Onze doelgroepen zijn de gastronomie en hotellerie, de grootkeukens en de winkelinrichting. Onze kerncompetentie is echter de bouw van innovatieve speciale systemen en oplossingen op maat van de klant.

Als traditioneel B2B-bedrijf werken wij voornamelijk samen met de vakhandel, planners, architecten en met bedrijven uit de levensmiddelenbranche. Bij ons spelen vier factoren een zeer belangrijke rol: een gedegen advisering, een hoogwaardige kwaliteit, een snelle levering en een probleemloze service.


 

Al bij de selectie van leveranciers en producten laten wij ons leiden door deze NordCap-factoren. Dankzij een geavanceerde logistiek met meer dan 8000 m2 aan opslagruimte, een extreem gemotiveerd verkoopteam in binnen- en buitendienst en het netwerk van NordCap Premium Service Partners brengen wij deze waarden tot bij de eindgebruiker.


De wortels van ons familiebedrijf gaan terug tot in 1937. Met Lutz Blasberg, Christian Zöger en Klaus Ziegler staan nu drie zonen en kleinzonen van de oorspronkelijke oprichters aan het roer van het bedrijf. In 2014 zetten zij voor het eerst de stap naar het buitenland. Samen met onze Nederlandse partner hebben zij AKE-Ideal NordCap B.V. opgericht.

In Duitsland bedraagt onze jaaromzet meer dan 50 miljoen euro. Daarnaast leveren meer dan 100 NordCap-werknemers op vijf locaties dagelijks hun bijdrage aan meer “professionele techniek voor versheid en genot”.