Gast (Uitgelogd)

Onze Logistiek

Voor ons als groothandel maakt de logistiek deel uit van onze kerncompetenties. In het kader van het supplychain-management zien wij het als onze taak om de goederenstroom die van de leverancier via ons magazijn naar de klant loopt, optimaal te organiseren. Wij willen daarmee zowel de dienstverlener voor onze klanten zijn als voor ons eigen bedrijf.

Al bij de inkoop moeten we ervoor zorgen dat we een interessant klantgericht assortiment samenstellen en de productprijzen zo stabiel mogelijk houden. We concentreren ons daarbij op de topleveranciers binnen onze branche. Bij de samenstelling van het assortiment hechten wij veel waarde aan marktconforme oplossingen voor de branche.

Een andere kerntaak is het waarborgen van de goederenstroom. Onze twee grote magazijnen in Bremen en Erkrath zorgen voor de tijdsoverbrugging, de alombekende functie in het supplychainmanagement . Met een magazijnoppervlakte van ca. 8000 m2 garanderen wij hoge beschikbaarheden en leveringsquota.

Ons leveringsconcept is gebaseerd op dat van logistieke bedrijven en expediteuren met jarenlange ervaring. Daarbij is altijd ons belangrijkste doel dat de goederen veilig en snel op het juiste moment op de juiste plaats aankomen.