Gast (Uitgelogd)

Deze Professionals hebben vertrouwen in ons

Professionals in de hotellerie, gastronomie, grootkeukens en winkelinrichting werken met NordCap. Een blijk van vertrouwen waar wij trots op zijn. Onze referenties zijn even veelzijdig als onze producten. U vindt NordCap koel-, kook- en vaatwasapparatuur bij heel wat gerenommeerde bedrijven en bekende instellingen.


Bankettbakkerij & Chocolaterie Boonstra, Drachten

De Confiserie Chocolaterie Bankettbakkerij & Boonstra in Drachten biedt het beste snoepgoed en chocolade creaties. De met de hand vervaardigd producten kunnen ter plaatse worden geconsumeerd of meegegeven aan u. Om bij deze mooie creaties hun speciale smaak te behouden, wordt u geserveerd vanuit vitrines van NordCap waarmee deze producten optimaal gepresenteerd zijn.


van Gestel Grootkeukentechniek, Zwolle Nederland

Al meer dan 25 jaar bouwt van Gestel professionele keukens, het hart van een bedrijf of instelling. Zowel als inrichter en leverancier van apparatuur voor catering. Van Gestel werkt voor grote keukens, kantines, cafetaria's en professionele keukens in de gezondheidszorg en onderwijsinstellingen. Hier ligt de focus op hoogwaardige keukenapparatuur en roestvrij stalen meubelen - een duidelijk geval voor NordCap!


Green Barn, Venlo

Green Barn biedt haar bezoekers "Fun, Food and Farm". Oude schuren, speelplaatsen en restaurants werden gebouwd naar het voorbeeld van de landelijke gebieden in Amerika en Canada. Het self-service restaurant biedt warm en koud eten met een voedseluitgifte vanuit verschillende elementen van NordCap en Ideal AKE.