Gast (Uitgelogd)

Instructieservice en ingebruikname

Op verzoek kunnen wij uw NordCap by Carpigiani-machine ter plaatse direct vakkundig in gebruik nemen. Deze service wordt uitgevoerd door een servicepartner die wij gemachtigd hebben.

In de hieronder genoemde vaste prijzen zijn de volgende services begrepen:

  • De eigenaar instrueren over functie, reiniging en onderhoud van het apparaat.

Vereiste daarbij is dat er voldoende geschikte grondstoffen (ijsmix, sprint-producten e.d.) aanwezig zijn om de machine te gebruiken.

De vaste prijs is:

  • voor de consumptie-ijsmachines uit de LABO NC-serie en READY NC-serien € 350,-
  • voor softijsmachines en de PASTOCHEF NC-serie € 500,-

In combinatie met deze services bieden we u verder een service aan voor de correcte aansluiting van de machine op de reeds bestaande leidingen* voor een vaste materiaalprijs:

  • voor consumptie-ijsmachines of softijsmachines € 60,-

Alle prijzen zijn netto, te vermeerderen met de wettelijke omzetbelasting.

 

* De leidingen moeten zich in de onmiddellijke nabijheid van de machine bevinden en vrij toegankelijk zijn. Zijn er aanpassingen nodig, zoals bijvoorbeeld een verbetering van de stroombeveiliging, dan moeten die voor de installatie- en instructieafspraak voltooid zijn. De noodzakelijke technische vereisten voor een probleemloze werking van de machine vindt u op het datablad of kunt u bij ons opvragen. Het apparaat wordt zonder verpakking op de plaats van opstelling klaargezet.


Garantiebepaling

Alleen de compleet ingevulde en aan NordCap geretourneerde NordCap by Carpigiani-Group-machinekaart geeft recht op garantie. 

geretourneerde NordCap by Carpigiani-Group-machinekaart