Gast (Uitgelogd)

De juiste Koelapparatuur

Dry Aged-Rijpingskast FRS-Serie

Productgegevens

  • Bij de rijpingskasten van rvs zorgen vier sensoren voor de koelruimte, de verdamper, de condensator en de luchtvochtigheid voor een onberispelijk functioneren. Zo weet u zeker dat de versheid tijdens het rijpingsproces gewaarborgd is
  • Hoog opslagvolume dankzij de binnenruimte zonder verdampers
  • De gecontroleerde koeling met circulatielucht zorgt voor een gelijkmatige spreiding van het microklimaat in de complete koelruimte. De relatieve luchtvochtigheid wordt gecontroleerd met een sensor en een stoomsproeier.
  • De luchtverversing wordt geregeld door de automatische afzuigingsventilator en bedraagt maximaal 12 m3/u. Dit proces zorgt er ook voor dat de luchtvochtigheid constant blijft.
  • In de fabriek is een rijpingsprogramma ingesteld, evenals zes andere programma's voor het instellen van de gewenste temperatuur, vochtigheid en tijd.
  • De rijpingskasten en -vitrines van NordCap zijn niet geschikt voor de vervaardiging van Dry Aged Beef. De rijpingsapparatuur kan ook gebruikt worden voor het verder rijpen en de opslag van worst, ham en andere soorten vlees.

 

Naar de producten (Koelkasten)

Naar de producten (Koelvitrines)


Dry Aged Vleesrifpingsvitrine Serie FPV-FB

De speciale specificaties van de FPV-serie bieden de perfecte omstandigheden voor de presentatie van Dry Aged Beef.

De vitrine kan eventueel met een kolomradiator worden uitgerust. Met deze optie kan de vochtigheid in de binnenruimte worden geregeld, van 60 tot 80 procent (+/- 5 procent, afhankelijk van het gebruik en de omgevingstemperatuur). In beperkte mate kan de vitrine ook voor vleesrijping worden gebruikt.

Flexibele indeling: met vleeshaken, speciaal vervaardigde legborden of een combinatie van beide. De led-verlichting zet uw product perfect in de spotlights.

Dankzij de dubbele beglazing met raamverwarming ontstaat er nauwelijks condensatie.  De temperatuur is instelbaar van +2 tot +8 °C.

De FPV-FB-serie is verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen:

FPV-FB 110: 2 glazen schuifdeuren, B x D x H in mm: 1100 x 660 x 1300
FPV-FB 150: 2 glazen schuifdeuren, B x D x H in mm: 1500 x 660 x 1300
FPV-FB 198: 2 glazen schuifdeuren, B x D x H in mm: 1980 x 660 x 1300

Dry Aged Vleesrijpingsvitrine Serie FRS-FB

Voor een professionele en veilige vleesrijping is de hierboven gepresenteerde vitrineserie FPV-FB doorontwikkeld naar de FRS-FB-serie.

Naast de specificaties van de presentatievitrines hebben de rijpingsvitrines als extra functie een speciale ultrasone bevochtiging. Hierdoor kan de luchtvochtigheid nog ruimer worden ingesteld: van 60 tot 95 procent.

Om de stabiliteit van de geselecteerde parameters te garanderen, is de rijpingsvitrine alleen verkrijgbaar met hermetisch sluitende draaideuren. Een uitvoering met glazen schuifdeuren is niet mogelijk.

Ook hier een flexibele indeling: met vleeshaken, speciaal vervaardigde legborden of een combinatie van beide. De led-interieurverlichting is in deze serie standaard. De temperatuur is constant rond +2 °C.

De FRS-FB-serie is verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen:

FRS-FB 110: 2 glazen draaideuren, B x D x H in mm: 1100 x 660 x 1300
FRS-FB 150: 2 glazen draaideuren, B x D x H in mm: 1100 x 660 x 1300
FRS-FB 198: 2 glazen draaideuren, B x D x H in mm: 1980 x 660 x 1300


De modellen met glazen deuren bieden een transparant front bij de presentatie in het restaurant of in de winkel. Daardoor krijgt de klant niet alleen trek, maar ook vertrouwen in de gepresenteerde waren.