Verse ingrediënten op werkhoogte optimaal voorbereiden en bewaren
Om de bereiding van verse levensmiddelen in de horeca te vergemakkelijken, bieden wij u een praktische selectie van saladettes en pizzawerkbanken met bijpassende koelopzetstukken. De verscheidenheid aan te gebruiken verse producten – bij voorkeur groenten, maar ook dressings en sauzen – en de snelle toegang daartoe vereisen koelmeubels die aan speciale eisen voldoen.
De COOL-LINE pizzawerkbank PT 9, met een gekoeld werkblad van graniet, is stekkerklaar en dus direct inzetbaar. Aan de achterkant bevindt zich een uitsparing voor vijf GN 1/6 bakken met een diepte tot maximaal 200 mm. Achter de twee deuren met magneetsluiting bevindt zich een koelruimte met een netto-inhoud van 240 liter voor het bewaren van deegstukken of een voorraad verse ingrediënten.
Verse ingrediënten op werkhoogte optimaal voorbereiden en bewaren
Om de bereiding van verse levensmiddelen in de horeca te vergemakkelijken, bieden wij u een praktische selectie van saladettes...
meer lezen »
Venster sluiten
Verse ingrediënten op werkhoogte optimaal voorbereiden en bewaren
Om de bereiding van verse levensmiddelen in de horeca te vergemakkelijken, bieden wij u een praktische selectie van saladettes en pizzawerkbanken met bijpassende koelopzetstukken. De verscheidenheid aan te gebruiken verse producten – bij voorkeur groenten, maar ook dressings en sauzen – en de snelle toegang daartoe vereisen koelmeubels die aan speciale eisen voldoen.
De COOL-LINE pizzawerkbank PT 9, met een gekoeld werkblad van graniet, is stekkerklaar en dus direct inzetbaar. Aan de achterkant bevindt zich een uitsparing voor vijf GN 1/6 bakken met een diepte tot maximaal 200 mm. Achter de twee deuren met magneetsluiting bevindt zich een koelruimte met een netto-inhoud van 240 liter voor het bewaren van deegstukken of een voorraad verse ingrediënten.