Professionele kooktechniek voor elke horecazaak
De kooktechniek is het kloppend hart van elke horecakeuken. Uiteindelijk wordt een keuken beoordeeld op de kwaliteit van het eten en drinken. Hoogwaardige, krachtige en duurzame kookapparatuur maakt een professionele horecakeuken pas echt compleet.
De juiste apparaten voor elk type horeca
NordCap biedt u een uitgebreid assortiment kooktechniek. Bij ons vindt u een ruime keuze aan magnetrons, fornuizen, frituurpannen en ovens voor professioneel gebruik. Of uw restaurant nu gericht is op fijnproevers of snelle snacks aanbiedt – in onze series Snack 600, EVO 700 en EVO 900 vindt u gegarandeerd de juiste apparaten.
Professionele techniek van NordCap
Met de professionele kooktechniek van NordCap verovert u de smaakpapillen én harten van uw gasten. Onze krachtige en robuuste apparaten zorgen voor een vlotte workflow in uw keuken en een hoogwaardige bereiding van gerechten.
Professionele kooktechniek voor elke horecazaak
De kooktechniek is het kloppend hart van elke horecakeuken. Uiteindelijk wordt een keuken beoordeeld op de kwaliteit van het eten en drinken....
meer lezen »
Venster sluiten
Professionele kooktechniek voor elke horecazaak
De kooktechniek is het kloppend hart van elke horecakeuken. Uiteindelijk wordt een keuken beoordeeld op de kwaliteit van het eten en drinken. Hoogwaardige, krachtige en duurzame kookapparatuur maakt een professionele horecakeuken pas echt compleet.
De juiste apparaten voor elk type horeca
NordCap biedt u een uitgebreid assortiment kooktechniek. Bij ons vindt u een ruime keuze aan magnetrons, fornuizen, frituurpannen en ovens voor professioneel gebruik. Of uw restaurant nu gericht is op fijnproevers of snelle snacks aanbiedt – in onze series Snack 600, EVO 700 en EVO 900 vindt u gegarandeerd de juiste apparaten.
Professionele techniek van NordCap
Met de professionele kooktechniek van NordCap verovert u de smaakpapillen én harten van uw gasten. Onze krachtige en robuuste apparaten zorgen voor een vlotte workflow in uw keuken en een hoogwaardige bereiding van gerechten.