Product met succes toegevoegd.

MORETTI elektrische pizzaoven
serieP AMALFI - A

1 x bakkamer, voor 6 x pizza Ø 30 cm of 2 x pizza Ø 45 cm

493400019100
Prijs:
€ 8.439,00 *
Prijzen excl. BTW excl. verzendkosten
Prijs:
€ 8.439,00 *

Prijzen excl. BTW excl. verzendkosten

Variant

Bestelartikel

Laatst bijgewerkt: 27.10.2025 18:10
voor pizza's / pizzabakken Modulair systeem, stapelbaar (tot 3 bakkamers) Behuizing...meer
  • voor pizza's / pizzabakken
  • Modulair systeem, stapelbaar (tot 3 bakkamers)
  • Behuizing oververhit geschoten (max. 65 °C)
  • ovenklep, naar beneden opvouwbaar, thermisch isolatieglas, veiligheidsdeuropeningssysteem in zwaar ontwerp
  • Binnenverlichting (bakkamer), dubbele halogeenlampe, beschermd geregeld
  • Gemakkelijk afneembaar Voorpaneel, Verwarmingselementen (geplaatst in de steen), Thermokoppel
  • elektronische controle
  • digitaal display, bediening voor start/stop, timer, licht
  • 20 programma's, energiebesparende spaarfunctie
  • bedrijfstemperatuur afzonderlijk elektrisch regelbaar voor boven- en onderwarmte

Opmerking:
De afdekkap en de onderste bodemplaat zijn elk eenmalig nodig als thermisch sluitelement, ongeacht of u kiest voor 1, 2 of 3 bakkamers. Geleverd zonder afdekhoes en rijskast (zie speciale accessoires).

Artikelnummer: 493400019100
GTIN: 4063377140270
Type installatie: Vrijstaand toestel
Soort energie: elektrisch
Capaciteit (naar keuze): 6 x pizza, Ø in cm: 30
2 x pizza, Ø in cm: 45
2 x pizzaplaat, 600 x 400 mm
Bedieningseenheid: elektronische controle
Bedrijfstemperatuur: 25 bis 450 °C
Isolatie: Energiebesparende isolatie (minerale wol)
Afwerking buiten: Deurframe, apparaatbehuizing en luchtkanalen van roestvrij staal, gedeeltelijk gealuminiseerd, kachel-geëmailleerde, zwart, zijpanelen van plaatstaal
Afwerking binnen: schamottsteenvloer rondom
Brutogewicht: 272 kg
Nettogewicht: 222 kg
Elektrische aansluitwaarde: 7,10 kW | 400 V | 3N | 50 Hz
Breedte buiten: 1020
Diepte buiten: 1423
Hoogte buiten: 400
Breedte binnen: 650
Diepte binnen: 1040
Hoogte binnen: 180
Diepte bij geopende Klep: 1651
Breedte verpakking: 1220
Diepte verpakking: 1800
Hoogte verpakking: 900

Moretti Forni serieP AMALFI – traditionelles Direktbacken

AMALFI ist der modulare Elektro‑Deckofen für klassische Pizza: komplett feuerfeste Backkammer, hohe Hitzestabilität und präzise Steuerung.

Auf den Punkt

  • Direktes Backen: Backkammer vollständig aus feuerfestem Material; Heizelemente in Decke & Boden in den Stein eingelassen – sehr gleichmäßige Hitze.
  • Temperatur & Kontrolle: bis 450 °C, separate Decken-/Bodenleistung (DualPower), 20 Programme; optional Dampf (Vaporiera).
  • Größen & Output: 4 Kammergrößen (A/B/C/D); Beispiel AMALFI D: 12 × Ø30 cm gleichzeitig, bis 180 Pizzen/h bzw. 32 Bleche 60×40.
  • Modular: stapelbar (bis zu 3 Decks) – kompakt bei steigender Leistung.

International führende Küchenchefs und Restaurantketten vertrauen auf die bewährte Technologie von MORETTI FORNI.

Themenwelt Pizza‑Ofentechnik Pizzatechnik‑Broschüre 2025–2026 (PDF) Direkt zur Pizzatechnik

 

Verantwoordelijke persoon voor de EU:

NordCap GmbH & Co KG
Thalenhorststraße 15
DE-28307 Bremen (Duitsland)

Telefoon: +49 421 48557-0
Email: produktsicherheit@nordcap.de
https://www.nordcap.de/

Fabrikantinformatie:

Moretti Forni Spa
Via Meucci, 4
I-61037 Mondolfo (PU)


Telefoon: +39 0721 96161
Email: info@morettiforni.com

Zusatzinformationen

Moretti Forni serieP AMALFI – traditionelles Direktbacken

AMALFI ist der modulare Elektro‑Deckofen für klassische Pizza: komplett feuerfeste Backkammer, hohe Hitzestabilität und präzise Steuerung.

Auf den Punkt

  • Direktes Backen: Backkammer vollständig aus feuerfestem Material; Heizelemente in Decke & Boden in den Stein eingelassen – sehr gleichmäßige Hitze.
  • Temperatur & Kontrolle: bis 450 °C, separate Decken-/Bodenleistung (DualPower), 20 Programme; optional Dampf (Vaporiera).
  • Größen & Output: 4 Kammergrößen (A/B/C/D); Beispiel AMALFI D: 12 × Ø30 cm gleichzeitig, bis 180 Pizzen/h bzw. 32 Bleche 60×40.
  • Modular: stapelbar (bis zu 3 Decks) – kompakt bei steigender Leistung.

International führende Küchenchefs und Restaurantketten vertrauen auf die bewährte Technologie von MORETTI FORNI.

Themenwelt Pizza‑Ofentechnik Pizzatechnik‑Broschüre 2025–2026 (PDF) Direkt zur Pizzatechnik