Product met succes toegevoegd.

MORETTI elektrische pizzaoven
NEAPOLIS 6

1 x bakkamer, met rijskast, speciaal voor Pizza Neapoletana,
voor 6 x pizza Ø 30 cm

493400001
Prijs:
€ 22.389,00 *
Prijzen excl. BTW excl. verzendkosten
Prijs:
€ 22.389,00 *

Prijzen excl. BTW excl. verzendkosten

Variant

Check beschikbaarheid

Laatst bijgewerkt: 13.10.2025 16:10
voor pizza's / pizza's Neapoletana gietijzeren ovenopening, Uitschuifbare roestvrijstalen...meer
  • voor pizza's / pizza's Neapoletana
  • gietijzeren ovenopening, Uitschuifbare roestvrijstalen ovenkamerdeksel met verhoogde isolatie en hittebestendige handgreep
  • dubbele halogeenlampe, beschermd geregeld
  • vuurvaste Ovenkamer met Randbeveiliging, verwarmde Voegen en een Cool-Around® luchtruimt, met Proefdrukker, afgerond Handbediend afzuigmondstuk in NEAPOLIS ontwerp, Zwart Granieten Paneel met Geleidingsgleuf voor Koudebrug
  • elektronische controle
  • digitaal display, achter beschermd bedieningspaneel, 20 programma's, timer functie, Elektronische temperatuurbewaking door middel van thermokoppel
  • energiebesparende spaarfunctie
  • Bedrijfstemperatuur afzonderlijk elektrisch regelbaar voor boven- en onderwarmte
  • Stoomafzuiging regelbaar via handventiel
  • de oven reinigen door pyrolyse
  • Verwarming via blanke draadspoelweerstanden met geoptimaliseerde temperatuurcompensatie, Gelijkmatige warmteverdeling dankzij deflectoren aan de binnenkant van het oppervlak met vochtigheidsregeling

Opmerking:
Zichtbare frontpanelen van onbehandeld, handgeborsteld staal met een transparante coating. Door de handwerkprocessen kan het uiterlijk van het geleverde product afwijken van de productafbeelding. Pizza-oven zonder rijskast en rijskast zonder bakplaatsteunrails op aanvraag verkrijgbaar. Conceptadvies, instructie en proefbakservice vindt u op www.nordcap.nld/service/extra service/.

Artikelnummer: 493400001
GTIN: 4063377179423
Type installatie: Vrijstaand toestel
Soort energie: elektrisch
Capaciteit (naar keuze): 6 x pizza, Ø in cm: 30
6 x Pizza Neapoletana, Ø in cm: 30
Bedieningseenheid: elektronische controle
Bedrijfstemperatuur: 510 °C
Isolatie: dubbele isolatie
Afwerking buiten: plaatstaal, gecoat, handgeborsteld, hittebestendige epoxypoederlak
Afwerking binnen: Biscotto pizzasteen kleibodem, brandveilig
Brutogewicht: 646 kg
Nettogewicht: 525 kg
Elektrische aansluitwaarde: 14,70 kW | 400 V | 3N | 50 Hz
Breedte buiten: 1084
Diepte buiten: 1786
Hoogte buiten: 1995
Breedte binnen: 750
Diepte binnen: 1125
Hoogte binnen: 150
Breedte kast: 1084
Diepte kast: 1368
Hoogte kast: 1050
Breedte verpakking: 1300
Diepte verpakking: 1950
Hoogte verpakking: 2200

Moretti Forni Neapolis: kurz erklärt & praxisnah

Die Moretti Forni Neapolis ist ein Elektro‑Pizzaofen für echte Napoletana‑Backzeiten: Spitzenhitze, offene Ofenmündung und fein dosierbare Ober‑/Unterhitze sorgen für Tempo und konstante Qualität im Service.

Warum Neapolis?

  • Spitzenhitze für sehr kurze Backzeiten im Napoletana‑Stil.
  • DualPower: getrennte Steuerung von Ober‑/Unterhitze für exakte Bräunung & Bodenenergie.
  • Deflektoren: Zug- und Feuchtemanagement für reproduzierbare Ergebnisse.
  • Biscotto‑Backfläche: verträgliche Wärmeabgabe – ideal für hohe Bodentemperaturen.

Schnellstart‑Setup (Napoletana)

  1. Vorlauf: Deflektoren senken, Ofen auf sehr hohe Zieltemperatur bringen und kurz stabilisieren.
  2. Service: Top/Deck balancieren, Launch‑Zonen rotieren, Bodenenergie im Blick behalten.
  3. Produkt: Teigführung & Belagmenge auf kurze Backzeiten abstimmen; Backfläche sauber halten.

International führende Küchenchefs und Restaurantketten vertrauen auf die bewährte Technologie von MORETTI FORNI.

Themenwelt Pizza‑Ofentechnik Pizzatechnik‑Broschüre 2025–2026 (PDF) Direkt zur Pizzatechnik

 

Verantwoordelijke persoon voor de EU:

NordCap GmbH & Co KG
Thalenhorststraße 15
DE-28307 Bremen (Duitsland)

Telefoon: +49 421 48557-0
Email: produktsicherheit@nordcap.de
https://www.nordcap.de/

Fabrikantinformatie:

Moretti Forni Spa
Via Meucci, 4
I-61037 Mondolfo (PU)


Telefoon: +39 0721 96161
Email: info@morettiforni.com

Zusatzinformationen

Moretti Forni Neapolis: kurz erklärt & praxisnah

Die Moretti Forni Neapolis ist ein Elektro‑Pizzaofen für echte Napoletana‑Backzeiten: Spitzenhitze, offene Ofenmündung und fein dosierbare Ober‑/Unterhitze sorgen für Tempo und konstante Qualität im Service.

Warum Neapolis?

  • Spitzenhitze für sehr kurze Backzeiten im Napoletana‑Stil.
  • DualPower: getrennte Steuerung von Ober‑/Unterhitze für exakte Bräunung & Bodenenergie.
  • Deflektoren: Zug- und Feuchtemanagement für reproduzierbare Ergebnisse.
  • Biscotto‑Backfläche: verträgliche Wärmeabgabe – ideal für hohe Bodentemperaturen.

Schnellstart‑Setup (Napoletana)

  1. Vorlauf: Deflektoren senken, Ofen auf sehr hohe Zieltemperatur bringen und kurz stabilisieren.
  2. Service: Top/Deck balancieren, Launch‑Zonen rotieren, Bodenenergie im Blick behalten.
  3. Produkt: Teigführung & Belagmenge auf kurze Backzeiten abstimmen; Backfläche sauber halten.

International führende Küchenchefs und Restaurantketten vertrauen auf die bewährte Technologie von MORETTI FORNI.

Themenwelt Pizza‑Ofentechnik Pizzatechnik‑Broschüre 2025–2026 (PDF) Direkt zur Pizzatechnik

 

Speciale toebehoren 1
Artikel:
Artikelnr.:
Prijs:
Artikel:
Steunrail bakplaat (2 stuks), voor seriesP AMALFI - D en NEAPOLIS 6 / 9 Geschikt voor proofer en onderstel
Trayholder_slides_0A000340
Artikelnr.: 4930A000340
Prijs: 116,00 € excl. BTW excl. verzendkosten