Product met succes toegevoegd.

MORETTI elektrische pizzaoven
serieS S105E MULTIBAKE

1 x bakkamer, inwendige hoogte 16 cm, voor 12 x pizza Ø 30 cm, 8 x pizza Ø 35 cm, 5 x pizza Ø 45 cm of 4 x bakplaat NL 600 x 400 mm,
stapelbaar tot 3 bakkamers op elkaar

493400219105
Prijs:
€ 11.667,00 *
Prijzen excl. BTW excl. verzendkosten
Prijs:
€ 11.667,00 *

Prijzen excl. BTW excl. verzendkosten

Variant

Bestelartikel

Laatst bijgewerkt: 17.12.2025 18:10
voor pizza's / pizzabakken Modulair systeem, stapelbaar (tot 3 bakkamers) Behuizing...meer
  • voor pizza's / pizzabakken
  • Modulair systeem, stapelbaar (tot 3 bakkamers)
  • Behuizing oververhit geschoten (max. 65 °C)
  • ovenklep, naar beneden opvouwbaar, thermisch isolatieglas, doorlopende roestvrijstalen handgreep
  • Dubbele LED-binnenverlichting (1 x per bakkamer), beschermd geregeld
  • Multibakkamer, inwendige hoogte 16 cm, helder verlicht, met vuurvaste bodem, volledig gemaakt van vuurvast materiaal, gezandstraald, Verwarmingselementen (onder de vloer) , Thermokoppel
  • elektronische controle
  • TFT-touch-kleurenscherm (5"), meertalig, 100 programma's, bediening voor start/stop, timer, licht, Adaptive-Power®, foutdiagnose / berichtweergave, USB-interface, WiFi-interface, SmartBaking-app
  • energiebesparende spaarfunctie, programmageheugenlocaties voor eigen programma's, programmeerbare sneltoets voor veelgebruikte programma's, programmeerbare in-/uitschakeltijden, automatisch reinigingsprogramma
  • bedrijfstemperatuur afzonderlijk elektrisch regelbaar voor boven- en onderwarmte
  • Dampuitlaat van roestvrij staal (bovenaan)

Opmerking:
Geleverd zonder afdekhoes en rijskast (zie speciale accessoires). De afdekkap en de onderste bodemplaat zijn elk eenmalig nodig als thermisch sluitelement, ongeacht of u kiest voor 1, 2 of 3 bakkamers. Op verzoek tegen meerprijs ook verkrijgbaar als model met een bakkamer met een inwendige hoogte van 22 cm. Geef dit a.u.b. aan bij bestelling. Op verzoek tegen meerprijs ook verkrijgbaar als "ICON"-versie. Contacteer ons a.u.b. Conceptadvies, instructie en proefbakservice vindt u op www.nordcap.nld/service/extra service/.

Artikelnummer: 493400219105
GTIN: 4063377193566
Type installatie: Vrijstaand toestel
Opbouwopties: Modulsystem
stapelbar (bis zu 3 Backkammern)
Soort energie: elektrisch
Geschiktheid: voor pizza's / pizzabakken
Capaciteit (naar keuze): 12 x pizza, Ø in cm: 30
8 x pizza, Ø in cm: 35
5 x pizza, Ø in cm: 45
4 x pizzaplaat, 600 x 400 mm
Bedieningseenheid: elektronische controle
Bedrijfstemperatuur: 25 bis 450 °C
Isolatie: Energiebesparende isolatie (minerale wol)
Afwerking buiten: deurframe, apparaatbehuizing en luchtkanalen van roestvrij staal, gedeeltelijk gealuminiseerd, zijpanelen: plaatstaal, zwart, kachel-geëmailleerde
Afwerking binnen: Zijkanten en bovenkant: gealuminiseerd staal, onderkant: vuurvaste baksteen, volledig gemaakt van vuurvast materiaal, gezandstraald
Brutogewicht: 410 kg
Nettogewicht: 360 kg
Elektrische aansluitwaarde: 13,20 kW | 400 V | 3N | 50 Hz
Bescherming: 19 A
Breedte buiten: 1365
Diepte buiten: 1738
Hoogte buiten: 360
Breedte binnen: 950
Diepte binnen: 1265
Hoogte binnen: 160
Diepte bij geopende Klep: 1838
Breedte verpakking: 2140
Diepte verpakking: 1670
Hoogte verpakking: 1710

Moretti Forni Serie S – modular & effizient

Serie S kombiniert präzise Ober-/Unterhitze, modulare Konfigurationen und alltagssichere Features – ideal für Pizza, Bäckerei & Patisserie.

Auf den Punkt

  • Vielseitig: Kammergröße & -anzahl flexibel, sechs Backkammern zur Auswahl.
  • Praxisnah: Adaptive/Dual‑Power, Booster & Eco‑Standby für konstante Ergebnisse.
  • Servicefreundlich: Pyrolyse‑Reinigung & Timer‑Zonen sparen Zeit im Alltag.

Backkammern – kompakt im Überblick

Backkammer Fastbake

Backkammer „Fastbake“

Biskuitbrand‑Backebene, bis 500 °C, ca. 2′30″ Bake, bis zu +25 % Produktivität.

Backkammer Romanbake

Backkammer „Romanbake“

Für Blechpizza: extra starke Heizelemente & feuerfeste Oberfläche für konstanten Boost.

Backkammer Steambake

Backkammer „Steambake“

Brot‑Profi mit Dampferzeuger & Schamotte; direkter Einschuss oder auf BakingStone.

Backkammer Pastrybake

Backkammer „Pastrybake“

Mehrlagige, strukturierte Fläche: schonende Hitze für Feingebäck & Langzeitgare.

Variante Stonebake

Variante „Stonebake“

Schamottsteinboden für klassische Pizza: gleichmäßige Wärme, Beläge kommen zur Geltung.

Variante Multibake

Variante „Multibake“

Maximale Vielseitigkeit: feuerfeste oder strukturierte Oberfläche, auch für Brot & Gebäck.

International führende Küchenchefs und Restaurantketten vertrauen auf MORETTI FORNI.

Themenwelt Pizza‑Ofentechnik Pizzatechnik‑Broschüre 2025–2026 (PDF) Direkt zur Pizzatechnik

 

Verantwoordelijke persoon voor de EU:

NordCap GmbH & Co. KG
Thalenhorststraße 15
DE-28307 Bremen (Germany)


Telefon:  +49 421 48557-0
Email: produktsicherheit@nordcap.de
https://www.nordcap.de/

Fabrikantinformatie:

Moretti Forni Spa
Via Meucci, 4
I-61037 Mondolfo (PU)


Telefon: +39 0721 96161
Email: info@morettiforni.com

serieS S50E MULTIBAKE
493600050

Bestelartikel

v.a. € 8.879,00 *
serieS S140E MULTIBAKE
493400219140

Bestelartikel

v.a. € 12.110,00 *
serieS S125E MULTIBAKE
493400219125

Andere uitvoering beschikbaar

v.a. € 11.939,00 *
Pizzaset Professional, 7 stuks
419400411

Op voorraad

€ 489,00 *
ALASKA 071 SLIM ENERGY BLACK
41863512071

Bestelartikel

€ 5.767,00 *
MINI CREAM 4V LED GRIJS
465500401

Op voorraad

€ 1.629,00 *
MINI CREAM 4V LED WIT
465500400

Op voorraad

€ 1.595,00 *
MINI CREAM 3V LED GRIJS
465500303

Bestelartikel

€ 1.419,00 *
BLF 860
45842600800

Op voorraad

€ 7.258,00 *
BKU 860
45841600800

Op voorraad

€ 6.399,00 *
BLF 520
45842600400

Op voorraad

€ 6.149,00 *
BKU 520
45841600400

Op voorraad

€ 5.397,00 *
KU 385 G-CP II BLACK
435844035

Op voorraad

€ 1.058,00 *
KU 385 G II BLACK
435800450

Op voorraad

€ 998,00 *
FOCUS 171 LED
4126621714

Op voorraad

€ 1.710,00 *
FOCUS 151 LED
4126621514

Op voorraad

€ 1.597,00 *
FOCUS 131 LED
4126621314

Op voorraad

€ 1.409,00 *
FOCUS 106 LED
4126621064

Op voorraad

€ 1.247,00 *
FOCUS 73 LED
4126620734

Op voorraad

€ 1.133,00 *
CUBE COMBI 61
4126427614

Op voorraad

€ 1.577,00 *
CUBE COMBI 53
4126427534

Op voorraad

€ 1.474,00 *
CUBE COMBI 45
4126427454

Op voorraad

€ 1.330,00 *
CUBE COMBI 35
4126427354

Op voorraad

€ 1.219,00 *
CUBE COMBI 22
4126427224

Op voorraad

€ 1.095,00 *
SCH 105 W XSAFE
413711105

Op voorraad

€ 3.640,00 *
SDH 50 W
41330510164

Op voorraad

€ 2.399,00 *
SDH 40 W
41330401064

Op voorraad

€ 1.999,00 *
SDH 30 W
41330301064

Op voorraad

€ 1.499,00 *
serieS S140E MULTIBAKE
493400219140

Bestelartikel

v.a. € 12.110,00 *
Reksysteem Z 290-260 / 294-264
528901069

Bestelartikel

€ 2.263,00 *
Reksysteem Z 290-230 / 294-234
528901063

Op voorraad

€ 2.156,00 *
Reksysteem Z 290-200 / 294-204
528901059

Bestelartikel

€ 1.849,00 *
Reksysteem Z 290-170 / 294-174
528901068

Bestelartikel

€ 1.762,00 *
Reksysteem Z 290-140 / 294-144
528901067

Bestelartikel

€ 1.353,00 *
Reksysteem Z 260-290 / 264-294
528901066

Bestelartikel

€ 2.411,00 *
Reksysteem Z 260-260 / 264-264
528901065

Bestelartikel

€ 2.214,00 *
Reksysteem Z 260-230 / 264-234
528901062

Bestelartikel

€ 2.099,00 *
Reksysteem Z 260-200 / 264-204
528901058

Bestelartikel

€ 1.799,00 *
KTKI 210 BLACK
435895210

Bestelartikel

€ 4.136,00 *
OSLO (R), zonder deksel
42795061602

Op voorraad

Prijs op aanvraag
Verdamper 150 kg, synthetisch koelmiddel
433000150

Bestelartikel

€ 9.964,00 *
CALI P3 MM 2500
44112250052

Bestelartikel

€ 15.122,00 *
CALI P3 MM 1875
44112187552

Bestelartikel

€ 12.756,00 *
CALI P3 MM 1250
44112125052

Bestelartikel

€ 11.131,00 *

Zusatzinformationen

Moretti Forni Serie S – modular & effizient

Serie S kombiniert präzise Ober-/Unterhitze, modulare Konfigurationen und alltagssichere Features – ideal für Pizza, Bäckerei & Patisserie.

Auf den Punkt

  • Vielseitig: Kammergröße & -anzahl flexibel, sechs Backkammern zur Auswahl.
  • Praxisnah: Adaptive/Dual‑Power, Booster & Eco‑Standby für konstante Ergebnisse.
  • Servicefreundlich: Pyrolyse‑Reinigung & Timer‑Zonen sparen Zeit im Alltag.

Backkammern – kompakt im Überblick

Backkammer Fastbake

Backkammer „Fastbake“

Biskuitbrand‑Backebene, bis 500 °C, ca. 2′30″ Bake, bis zu +25 % Produktivität.

Backkammer Romanbake

Backkammer „Romanbake“

Für Blechpizza: extra starke Heizelemente & feuerfeste Oberfläche für konstanten Boost.

Backkammer Steambake

Backkammer „Steambake“

Brot‑Profi mit Dampferzeuger & Schamotte; direkter Einschuss oder auf BakingStone.

Backkammer Pastrybake

Backkammer „Pastrybake“

Mehrlagige, strukturierte Fläche: schonende Hitze für Feingebäck & Langzeitgare.

Variante Stonebake

Variante „Stonebake“

Schamottsteinboden für klassische Pizza: gleichmäßige Wärme, Beläge kommen zur Geltung.

Variante Multibake

Variante „Multibake“

Maximale Vielseitigkeit: feuerfeste oder strukturierte Oberfläche, auch für Brot & Gebäck.

International führende Küchenchefs und Restaurantketten vertrauen auf MORETTI FORNI.

Themenwelt Pizza‑Ofentechnik Pizzatechnik‑Broschüre 2025–2026 (PDF) Direkt zur Pizzatechnik