MORETTI elektrische pizzaoven
serieS S125E Multibake

Prijzen excl. BTW excl. verzendkosten
Op voorraad
- bakkamer met bodem van vuurvaste stenen, helder verlicht
- energiebesparende isolatie
- verwarmingselementen direct onder bodem geplaatst
- gezandstraald oppervlak van de vuurvaste steen, naar buiten toe warmtegeïsoleerd
- bedrijfstemperatuur elektronisch instelbaar
- elektronische besturingseenheid voor start/stop, timer, licht, boven-/onderverwarming met thermokoppel, spaarfunctie en oververhittingsbeveiliging behuizing (max. 65 °C), 100 programmageheugenplaatsen
- binnenverlichting, beschermd geïnstalleerd
- ovendeur, doorlopende rvs handgreep
- warmtewerend glas, vervangbaar
- frontpaneel
- roestvast stalen stoomuitlaat (boven)
- aangepast aan de hoeveelheid te bakken producten, energiezuinige automatische temperatuurregeling (Adaptive-Power Technology®)
- gescheiden temperatuurregeling van boven- en onderwarmte in de bakkamer (Dual-Temp Technology®)
- Eco-Standby® technologie voor energiebesparende standby-modus
- POWER-BOOSTER®-technologie voor meer vermogen bij piekbelasting
- Halfload® technologie voor slechts voor de helft bezette bakkamers
- sneltoets voor snelle toegang tot het meest gebruikte bakprogramma
- programma voor zelfdiagnostiek met foutmeldingen
- de toets "Dubbele baktijd" kan onafhankelijk van het gekozen bakprogramma worden gebruikt
- per weekdag twee programmeerbare in- en uitschakeltijdstippen
- bescherming tegen oververhitting
- USB-interface (DATA-FEED® SYSTEM)
- automatisch reinigingsprogramma
Opmerkingen:
De afdekkap en de grondplaat zijn elk eenmaal nodig als thermische afsluiter, ongeacht of u kiest voor 1, 2 of 3 bakkamers.
Optioneel ook verkrijgbaar met bevochtigingsfunctie tegen meerprijs. Geef dit aan bij uw bestelling. U kunt het toestel tegen meerprijs ook krijgen in een volledige vuurvaste uitvoering of met een speciaal gecoate bodem voor gebak, en prijsneutraal met een klep die naar boven opengaat. Indien u dit wenst neem dan contact met ons op.
Het maakt niet uit of pizzeria, banketbakkerij, bakkerij of gastronomie!
Kies standaard voor de Multibake bakkamer of combineer specifieke bakkamers die passen bij je productassortiment:
Multibakkamer (standaard)
Stenen bakkamer, geheel van vuurvast materiaal. Multifunctioneel gebruik voor klassieke pizza, brood, gebak en gastronomische gerechten.
Fastbake bakkamer
Voorzien van bakniveau van biscuitbakken, dat tot 500 C reikt en daardoor ideaal is voor moderne Napolitaanse pizza's.
Romanbake bakkamer
Voorzien van vuurvaste plaat, die ideaal is voor het bakken van pizza's in bakken.
Stonebake bakkamer
Apparatuur met bakkamer volledig van vuurvast materiaal, geschikt voor de meest uiteenlopende pizzavariaties.
Steambake bakkamer
Voorzien van vuurvaste plaat. Standaard inclusief stoomtoevoer, waardoor de hoeveelheid natte stoom met 20 % toeneemt.
Banketbakkerskamer
Uitgerust met speciale verwarmingselementen en een specifieke kookcyclus voor het perfect bakken van gebak en grote zuursels.
6 x pizza, Ø in cm: 45
6 x pizzabak, 600 x 400 mm
-
Ihr Ansprechpartner
Siegfried Schweizer
Experte für Pizzatechnik sowie Speisenproduktion & -präsentation