Product met succes toegevoegd.

MORETTI elektrische pizzaoven
serieS S140E MULTIBAKE

1 x bakkamer, inwendige hoogte 16 cm, voor 12 x pizza Ø 30 cm, 9 x pizza Ø 35 cm, 6 x pizza Ø 45 cm of 4 x bakplaat NL 600 x 400 mm,
stapelbaar tot 3 bakkamers op elkaar

493400219140
Prijs:
€ 12.110,00 *
Prijzen excl. BTW excl. verzendkosten
Prijs:
€ 12.110,00 *

Prijzen excl. BTW excl. verzendkosten

Variant

Bestelartikel

Laatst bijgewerkt: 17.12.2025 18:10
voor pizza's / pizzabakken Modulair systeem, stapelbaar (tot 3 bakkamers) Behuizing...meer
  • voor pizza's / pizzabakken
  • Modulair systeem, stapelbaar (tot 3 bakkamers)
  • Behuizing oververhit geschoten (max. 65 °C)
  • ovenklep, naar beneden opvouwbaar, thermisch isolatieglas, doorlopende roestvrijstalen handgreep
  • Dubbele LED-binnenverlichting (1 x per bakkamer), beschermd geregeld
  • Multibakkamer, inwendige hoogte 16 cm, helder verlicht, met vuurvaste bodem, volledig gemaakt van vuurvast materiaal, gezandstraald, Verwarmingselementen (onder de vloer) , Thermokoppel
  • elektronische controle
  • TFT-touch-kleurenscherm (5"), meertalig, 100 programma's, bediening voor start/stop, timer, licht, Adaptive-Power®, foutdiagnose / berichtweergave, USB-interface, WiFi-interface, SmartBaking-app
  • energiebesparende spaarfunctie, programmageheugenlocaties voor eigen programma's, programmeerbare sneltoets voor veelgebruikte programma's, programmeerbare in-/uitschakeltijden, automatisch reinigingsprogramma
  • bedrijfstemperatuur afzonderlijk elektrisch regelbaar voor boven- en onderwarmte
  • Dampuitlaat van roestvrij staal (bovenaan)

Opmerking:
Geleverd zonder afdekhoes en rijskast (zie speciale accessoires). De afdekkap en de onderste bodemplaat zijn elk eenmalig nodig als thermisch sluitelement, ongeacht of u kiest voor 1, 2 of 3 bakkamers. Op verzoek tegen meerprijs ook verkrijgbaar als "ICON"-versie. Contacteer ons a.u.b. Conceptadvies, instructie en proefbakservice vindt u op www.nordcap.nld/service/extra service/.

Artikelnummer: 493400219140
GTIN: 4063377193610
Type installatie: Vrijstaand toestel
Opbouwopties: Modulsystem
stapelbar (bis zu 3 Backkammern)
Soort energie: elektrisch
Geschiktheid: voor pizza's / pizzabakken
Capaciteit (naar keuze): 12 x pizza, Ø in cm: 30
9 x pizza, Ø in cm: 35
6 x pizza, Ø in cm: 45
4 x pizzaplaat, 600 x 400 mm
Bedieningseenheid: elektronische controle
Bedrijfstemperatuur: 25 bis 450 °C
Isolatie: Energiebesparende isolatie (minerale wol)
Afwerking buiten: deurframe, apparaatbehuizing en luchtkanalen van roestvrij staal, gedeeltelijk gealuminiseerd, zijpanelen: plaatstaal, zwart, kachel-geëmailleerde
Afwerking binnen: Zijkanten en bovenkant: gealuminiseerd staal, onderkant: vuurvaste baksteen, volledig gemaakt van vuurvast materiaal, gezandstraald
Brutogewicht: 436 kg
Nettogewicht: 386 kg
Elektrische aansluitwaarde: 16,00 kW | 400 V | 3N | 50 Hz
Breedte buiten: 1815
Diepte buiten: 1408
Hoogte buiten: 360
Breedte binnen: 1400
Diepte binnen: 935
Hoogte binnen: 160
Diepte bij geopende Klep: 1508

Moretti Forni Serie S – modular & effizient

Serie S kombiniert präzise Ober-/Unterhitze, modulare Konfigurationen und alltagssichere Features – ideal für Pizza, Bäckerei & Patisserie.

Auf den Punkt

  • Vielseitig: Kammergröße & -anzahl flexibel, sechs Backkammern zur Auswahl.
  • Praxisnah: Adaptive/Dual‑Power, Booster & Eco‑Standby für konstante Ergebnisse.
  • Servicefreundlich: Pyrolyse‑Reinigung & Timer‑Zonen sparen Zeit im Alltag.

Backkammern – kompakt im Überblick

Backkammer Fastbake

Backkammer „Fastbake“

Biskuitbrand‑Backebene, bis 500 °C, ca. 2′30″ Bake, bis zu +25 % Produktivität.

Backkammer Romanbake

Backkammer „Romanbake“

Für Blechpizza: extra starke Heizelemente & feuerfeste Oberfläche für konstanten Boost.

Backkammer Steambake

Backkammer „Steambake“

Brot‑Profi mit Dampferzeuger & Schamotte; direkter Einschuss oder auf BakingStone.

Backkammer Pastrybake

Backkammer „Pastrybake“

Mehrlagige, strukturierte Fläche: schonende Hitze für Feingebäck & Langzeitgare.

Variante Stonebake

Variante „Stonebake“

Schamottsteinboden für klassische Pizza: gleichmäßige Wärme, Beläge kommen zur Geltung.

Variante Multibake

Variante „Multibake“

Maximale Vielseitigkeit: feuerfeste oder strukturierte Oberfläche, auch für Brot & Gebäck.

International führende Küchenchefs und Restaurantketten vertrauen auf MORETTI FORNI.

Themenwelt Pizza‑Ofentechnik Pizzatechnik‑Broschüre 2025–2026 (PDF) Direkt zur Pizzatechnik

 

Verantwoordelijke persoon voor de EU:

NordCap GmbH & Co. KG
Thalenhorststraße 15
DE-28307 Bremen (Germany)


Telefon:  +49 421 48557-0
Email: produktsicherheit@nordcap.de
https://www.nordcap.de/

Fabrikantinformatie:

Moretti Forni Spa
Via Meucci, 4
I-61037 Mondolfo (PU)


Telefon: +39 0721 96161
Email: info@morettiforni.com

serieS S50E MULTIBAKE
493600050

Bestelartikel

v.a. € 8.879,00 *
serieS S125E MULTIBAKE
493400219125

Andere uitvoering beschikbaar

v.a. € 11.939,00 *
serieS S105E MULTIBAKE
493400219105

Bestelartikel

v.a. € 11.667,00 *
ALASKA 071 SLIM ENERGY BLACK
41863512071

Bestelartikel

€ 5.767,00 *
MINI CREAM 4V LED GRIJS
465500401

Op voorraad

€ 1.629,00 *
MINI CREAM 4V LED WIT
465500400

Op voorraad

€ 1.595,00 *
MINI CREAM 3V LED GRIJS
465500303

Bestelartikel

€ 1.419,00 *
BLF 860
45842600800

Op voorraad

€ 7.258,00 *
BKU 860
45841600800

Op voorraad

€ 6.399,00 *
BLF 520
45842600400

Op voorraad

€ 6.149,00 *
BKU 520
45841600400

Op voorraad

€ 5.397,00 *
KU 385 G-CP II BLACK
435844035

Op voorraad

€ 1.058,00 *
KU 385 G II BLACK
435800450

Op voorraad

€ 998,00 *
FOCUS 171 LED
4126621714

Op voorraad

€ 1.710,00 *
FOCUS 151 LED
4126621514

Op voorraad

€ 1.597,00 *
FOCUS 131 LED
4126621314

Op voorraad

€ 1.409,00 *
FOCUS 106 LED
4126621064

Op voorraad

€ 1.247,00 *
FOCUS 73 LED
4126620734

Op voorraad

€ 1.133,00 *
CUBE COMBI 61
4126427614

Op voorraad

€ 1.577,00 *
CUBE COMBI 53
4126427534

Op voorraad

€ 1.474,00 *
CUBE COMBI 45
4126427454

Op voorraad

€ 1.330,00 *
CUBE COMBI 35
4126427354

Op voorraad

€ 1.219,00 *
CUBE COMBI 22
4126427224

Op voorraad

€ 1.095,00 *
SCH 105 W XSAFE
413711105

Op voorraad

€ 3.640,00 *
SDH 50 W
41330510164

Op voorraad

€ 2.399,00 *
SDH 40 W
41330401064

Op voorraad

€ 1.999,00 *
SDH 30 W
41330301064

Op voorraad

€ 1.499,00 *
serieS S105E MULTIBAKE
493400219105

Bestelartikel

v.a. € 11.667,00 *
Verdamper 150 kg, synthetisch koelmiddel
433000150

Bestelartikel

€ 9.964,00 *
CALI P3 MM 2500
44112250052

Bestelartikel

€ 15.122,00 *
CALI P3 MM 1875
44112187552

Bestelartikel

€ 12.756,00 *
CALI P3 MM 1250
44112125052

Bestelartikel

€ 11.131,00 *
CALI P3 MM 937
44112093752

Bestelartikel

€ 9.810,00 *
CALI P3 MM 2500 R-290
44112250011

Bestelartikel

€ 16.671,00 *
CALI P3 MM 1875 R-290
44112187511

Bestelartikel

€ 14.253,00 *
CALI P3 MM 1250 R-290
44112125011

Bestelartikel

€ 12.519,00 *
CALI P3 MM 937 R-290
44112093711

Bestelartikel

€ 11.138,00 *
MILLENNIUM 2.0 GE DT 190 H135
453MIL01919052

Check beschikbaarheid

€ 18.539,00 *
MILLENNIUM 2.0 GR DT 190 H135
453MIL0191902

Bestelartikel

€ 18.539,00 *
MILLENNIUM 2.0 GE DT 170 H135
453MIL01917052

Binnenkort weer voorradig

€ 16.653,00 *
MKF 664 TS
490210021

Op voorraad

Prijs op aanvraag
SKF 20 S
433011001

Bestelartikel

v.a. € 24.910,00 *
NC41N II
474600400612

Op voorraad

Prijs op aanvraag

Zusatzinformationen

Moretti Forni Serie S – modular & effizient

Serie S kombiniert präzise Ober-/Unterhitze, modulare Konfigurationen und alltagssichere Features – ideal für Pizza, Bäckerei & Patisserie.

Auf den Punkt

  • Vielseitig: Kammergröße & -anzahl flexibel, sechs Backkammern zur Auswahl.
  • Praxisnah: Adaptive/Dual‑Power, Booster & Eco‑Standby für konstante Ergebnisse.
  • Servicefreundlich: Pyrolyse‑Reinigung & Timer‑Zonen sparen Zeit im Alltag.

Backkammern – kompakt im Überblick

Backkammer Fastbake

Backkammer „Fastbake“

Biskuitbrand‑Backebene, bis 500 °C, ca. 2′30″ Bake, bis zu +25 % Produktivität.

Backkammer Romanbake

Backkammer „Romanbake“

Für Blechpizza: extra starke Heizelemente & feuerfeste Oberfläche für konstanten Boost.

Backkammer Steambake

Backkammer „Steambake“

Brot‑Profi mit Dampferzeuger & Schamotte; direkter Einschuss oder auf BakingStone.

Backkammer Pastrybake

Backkammer „Pastrybake“

Mehrlagige, strukturierte Fläche: schonende Hitze für Feingebäck & Langzeitgare.

Variante Stonebake

Variante „Stonebake“

Schamottsteinboden für klassische Pizza: gleichmäßige Wärme, Beläge kommen zur Geltung.

Variante Multibake

Variante „Multibake“

Maximale Vielseitigkeit: feuerfeste oder strukturierte Oberfläche, auch für Brot & Gebäck.

International führende Küchenchefs und Restaurantketten vertrauen auf MORETTI FORNI.

Themenwelt Pizza‑Ofentechnik Pizzatechnik‑Broschüre 2025–2026 (PDF) Direkt zur Pizzatechnik