Product met succes toegevoegd.

MORETTI elektrische pizzaoven
serieS S50E MULTIBAKE

1 x bakkamer, inwendige hoogte 16 cm, voor 2 x pizza Ø 35 cm, 1 x pizza Ø 45 cm of 1 x bakplaat NL 600 x 400 mm,
tot 3 bakkamers kunnen op elkaar gestapeld worden

493600050
Prijs:
€ 8.879,00 *
Prijzen excl. BTW excl. verzendkosten
Prijs:
€ 8.879,00 *

Prijzen excl. BTW excl. verzendkosten

Variant

Bestelartikel

Laatst bijgewerkt: 17.09.2025 15:10
voor pizza's / pizzabakken Modulair systeem, stapelbaar (tot 3 bakkamers) Behuizing...meer
  • voor pizza's / pizzabakken
  • Modulair systeem, stapelbaar (tot 3 bakkamers)
  • Behuizing oververhit geschoten (max. 65 °C)
  • ovenklep, naar beneden opvouwbaar, thermisch isolatieglas, doorlopende roestvrijstalen handgreep
  • Dubbele LED-binnenverlichting (1 x per bakkamer), beschermd geregeld
  • Multibakkamer, inwendige hoogte 16 cm, helder verlicht, met vuurvaste bodem, volledig gemaakt van vuurvast materiaal, gezandstraald, Verwarmingselementen (onder de vloer) , Thermokoppel
  • elektronische controle
  • TFT-touch-kleurenscherm (5"), meertalig, 100 programma's, bediening voor start/stop, timer, licht, Adaptive-Power®, foutdiagnose / berichtweergave, USB-interface, WiFi-interface, SmartBaking-app
  • energiebesparende spaarfunctie, programmageheugenlocaties voor eigen programma's, programmeerbare sneltoets voor veelgebruikte programma's, programmeerbare in-/uitschakeltijden, automatisch reinigingsprogramma
  • bedrijfstemperatuur afzonderlijk elektrisch regelbaar voor boven- en onderwarmte
  • Dampuitlaat van roestvrij staal (bovenaan)

Opmerking:
Geleverd zonder afdekhoes en rijskast (zie speciale accessoires). De afdekkap en de onderste bodemplaat zijn elk eenmalig nodig als thermisch sluitelement, ongeacht of u kiest voor 1, 2 of 3 bakkamers. Op verzoek tegen meerprijs ook verkrijgbaar als model met een bakkamer met een inwendige hoogte van 22 cm. Geef dit a.u.b. aan bij bestelling. Conceptadvies, instructie en proefbakservice vindt u op www.nordcap.nld/service/extra service/.

Artikelnummer: 493600050
GTIN: 4063377179478
Type installatie: Vrijstaand toestel
Soort energie: elektrisch
Capaciteit (naar keuze): 2 x pizza, Ø in cm: 30
2 x pizza, Ø in cm: 35
1 x pizza, Ø in cm: 45
1 x pizzaplaat, 600 x 400 mm
Bedieningseenheid: elektronische controle
Bedrijfstemperatuur: 25 bis 450 °C
Isolatie: Energiebesparende isolatie (minerale wol)
Afwerking buiten: Deurframe, apparaatbehuizing en luchtkanalen van roestvrij staal, gedeeltelijk gealuminiseerd, zijpanelen: plaatstaal, zwart, kachel-geëmailleerde
Afwerking binnen: Zijkanten en bovenkant: gealuminiseerd staal, onderkant: vuurvaste baksteen, volledig gemaakt van vuurvast materiaal, gezandstraald
Brutogewicht: 210 kg
Nettogewicht: 160 kg
Elektrische aansluitwaarde: 5,10 kW | 400 V | 3N | 50 Hz
Bescherming: 8 A
Breedte buiten: 890
Diepte buiten: 1208
Hoogte buiten: 360
Breedte binnen: 475
Diepte binnen: 735
Hoogte binnen: 160
Diepte bij geopende Klep: 1308
Breedte verpakking: 1100
Diepte verpakking: 1643
Hoogte verpakking: 860
Backkammer Fastbake

Backkammer „Fastbake“

Die Backkammer mit Backebene aus Biskuitbrand und patentierter Technologie für zeitgenössische neapolitanische Pizza. Erreicht bis zu 500 °C zum Backen in 2´30“ = Produktivitätssteigerung von 25%.

Backkammer Romanbake

Backkammer „Romanbake“

Die „supercharged“ Kammer speziell zum Backen von Pizzen in Blechen. Mit extra starken Heizelementen und feuerfester Oberfläche für die optimale Leistung und den richtigen „Boost“ beim Backen bei jeder Anforderung.

Backkammer Steambake

Backkammer „Steambake“

Speziell zum Brotbacken – perfekte Entwicklung und knusprige Kruste garantiert. Ausgestattet mit Dampferzeuger und feuerfester Platte für direktes Backen, oder in BakingStone. Auch mit einer Höhe von 30 cm erhältlich.

Backkammer Pastrybake

Backkammer „Pastrybake“

Perfekt für Gebäck und große Sauerteigartikel. Die spezielle Kochfläche mit mehrlagiger, strukturierter Oberfläche sorgt für ausgewogene Wärmeverteilung – ideal auch für empfindliche Produkte. Ebenfalls mit 30 cm Innenhöhe erhältlich.

Variante Stonebake

Variante „Stonebake“

Für reine Pizza-Anwendungen die erste Wahl: Der Schamottsteinboden ist für klassische Pizza unschlagbar. Die Wärme wird optimal und gleichmäßig übertragen – Beläge kommen perfekt zur Geltung.

Variante Multibake

Variante „Multibake“

Höchste Vielseitigkeit: Perfektes Backen mit feuerfester oder strukturierter Oberfläche für Pizza, Brot, Gebäck und Gastronomie. Auch mit 22 cm Kammerhöhe erhältlich, z. B. für Panettone.

Verantwoordelijke persoon voor de EU:

NordCap GmbH & Co KG
Thalenhorststraße 15
DE-28307 Bremen (Duitsland)

Telefoon: +49 421 48557-0
Email: produktsicherheit@nordcap.de
https://www.nordcap.de/

Fabrikantinformatie:

Moretti Forni Spa
Via Meucci, 4
I-61037 Mondolfo (PU)


Telefoon: +39 0721 96161
Email: info@morettiforni.com

Zusatzinformationen

Backkammer Fastbake

Backkammer „Fastbake“

Die Backkammer mit Backebene aus Biskuitbrand und patentierter Technologie für zeitgenössische neapolitanische Pizza. Erreicht bis zu 500 °C zum Backen in 2´30“ = Produktivitätssteigerung von 25%.

Backkammer Romanbake

Backkammer „Romanbake“

Die „supercharged“ Kammer speziell zum Backen von Pizzen in Blechen. Mit extra starken Heizelementen und feuerfester Oberfläche für die optimale Leistung und den richtigen „Boost“ beim Backen bei jeder Anforderung.

Backkammer Steambake

Backkammer „Steambake“

Speziell zum Brotbacken – perfekte Entwicklung und knusprige Kruste garantiert. Ausgestattet mit Dampferzeuger und feuerfester Platte für direktes Backen, oder in BakingStone. Auch mit einer Höhe von 30 cm erhältlich.

Backkammer Pastrybake

Backkammer „Pastrybake“

Perfekt für Gebäck und große Sauerteigartikel. Die spezielle Kochfläche mit mehrlagiger, strukturierter Oberfläche sorgt für ausgewogene Wärmeverteilung – ideal auch für empfindliche Produkte. Ebenfalls mit 30 cm Innenhöhe erhältlich.

Variante Stonebake

Variante „Stonebake“

Für reine Pizza-Anwendungen die erste Wahl: Der Schamottsteinboden ist für klassische Pizza unschlagbar. Die Wärme wird optimal und gleichmäßig übertragen – Beläge kommen perfekt zur Geltung.

Variante Multibake

Variante „Multibake“

Höchste Vielseitigkeit: Perfektes Backen mit feuerfester oder strukturierter Oberfläche für Pizza, Brot, Gebäck und Gastronomie. Auch mit 22 cm Kammerhöhe erhältlich, z. B. für Panettone.

Speciale toebehoren 11
Artikel:
Artikelnr.:
Prijs:
Artikel:
Afdekking, voor serieS S50E MULTIBAKE H in mm: 325, één verplicht montage-element voor 1, 2 of 3 bakkamers
IDeck_Abdeckhaube_webgro
Artikelnr.: 493600110
Prijs: 1439,00 € excl. BTW excl. verzendkosten
Artikel:
Afdekking, voor serieS S50E MULTIBAKE H in mm: 250, één verplicht montage-element voor 1, 2 of 3 bakkamers
Abdeckhaube_serieS_S530_0E022140
Artikelnr.: 493600112
Prijs: 1162,00 € excl. BTW excl. verzendkosten
Artikel:
Afdekking zonder overhang, voor serieS S50E MULTIBAKE één verplicht montage-element voor 1, 2 of 3 bakkamers
Abdeckhaube_ohne Überstand
Artikelnr.: 493600114
Prijs: 1153,00 € excl. BTW excl. verzendkosten
Artikel:
Grondplaat (Base), voor serieS S50E MULTIBAKE één verplicht montage-element voor 1, 2 of 3 bakkamers
493_Grundplatte_Base
Artikelnr.: 493600120
Prijs: 959,00 € excl. BTW excl. verzendkosten
Artikel:
Onderstel, voor serieS S50E, voor maximaal 1 bakkamer voor maximaal 16 x bakplaat 600 x 400 mm, zonder bakplaatsteunen (max. 8 paar),met wielen
Untergestell_S_95_serieS_S50E_0E022280
Artikelnr.: 493600102
Prijs: 1135,00 € excl. BTW excl. verzendkosten
Artikel:
Onderstel, voor serieS S50E, voor maximaal 2 bakkamers voor maximaal 12 x bakplaat 600 x 400 mm, zonder bakplaatsteunen (max. 6 paar), met wielen
ideck_Untergestell_mit_Schienen
Artikelnr.: 493600100
Prijs: 1135,00 € excl. BTW excl. verzendkosten
Artikel:
Onderstel, voor serieS S50E, voor maximaal 3 bakkamers voor maximaal 8 x bakplaat 600 x 400 mm, zonder bakplaatsteunen (max. 4 paar), met wielen
ideck_Untergestell_mit_Schienen
Artikelnr.: 493600101
Prijs: 1135,00 € excl. BTW excl. verzendkosten
Artikel:
Rijskast, voor serieS S50E, tot 2 bakkamers voor maximaal 10 x bakplaat 600 x 400 mm, met 3 paar bakplaatsteunrails (max. 5 paar), met wielen
493_Gärschrank
Artikelnr.: 493600132
Prijs: 2568,00 € excl. BTW excl. verzendkosten
Artikel:
Rijskast, voor serieS S50E, tot 3 bakkamers voor maximaal 6 x bakplaat 600 x 400 mm, met 3 paar bakplaatsteunrails (max. 3 paar), met wielen
493_Gärschrank
Artikelnr.: 493600131
Prijs: 2463,00 € excl. BTW excl. verzendkosten
Artikel:
Steunrail bakplaat (2 stuks), voor serieS S50E / S100E / S120E en serieX X100E Geschikt voor proofer en onderstel
Backblechtschiene_serieS S100E_S120E_serieX X100E_0E020610
Artikelnr.: 493400227901
Prijs: 110,00 € excl. BTW excl. verzendkosten
Artikel:
Stomen, voor serieS S50E voor bakkamer met binnenhoogte 16 cm, 1200 W, B x D x H in mm: 120 x 105 x 302, waterdruk 1 bar
Artikelnr.: 493600130
Prijs: 1608,00 € excl. BTW excl. verzendkosten