Product met succes toegevoegd.

MORETTI elektrische tunneloven / bandoven
serieT T75E

1 x bakkamer, breedte in mm: 500,
voor 48 x pizza Ø 33 cm of 25 x pizza Ø 45 cm per uur

493100175000
Prijs:
€ 17.769,00 *
Prijzen excl. BTW excl. verzendkosten
Prijs:
€ 17.769,00 *

Prijzen excl. BTW excl. verzendkosten

Variant

Op voorraad

Laatst bijgewerkt: 17.12.2025 18:10
voor pizza's / pizzabakken Modulair systeem, stapelbaar (tot 3 bakkamers) 1 x...meer
  • voor pizza's / pizzabakken
  • Modulair systeem, stapelbaar (tot 3 bakkamers)
  • 1 x roestvrijstalen steun (+500 mm)
  • ovenklep, inklapbaar naar voren, thermisch isolatieglas
  • Deur van de bakkamer, deurstop links, niet veranderlijk
  • Roestvrijstalen transportband, Bandbreedte in mm: 500, bruikbare hoogte in mm: 80, roestvrijstalen Ventilator
  • elektronische controle (linksvoor)
  • TFT-touch-kleurenscherm (5"), meertalig, 100 programma's, Adaptive-Power®, strat / stop controle, Continue bakcyclus, Functie voor dubbele doorgang, Blokfunctie, foutdiagnose / berichtweergave, elektronische bandsnelheidsregeling, 2 x thermokoppel, verstelbaar luchtvolume, WiFi-interface, USB-interface, SmartBaking-app
  • programmeerbare sneltoets voor veelgebruikte programma's, programmeerbare in-/uitschakeltijden, programmageheugenlocaties voor eigen programma's, energiebesparende spaarfunctie
  • bedrijfstemperatuur afzonderlijk elektrisch regelbaar voor boven- en onderwarmte
  • Uitschuifbare transportband van roestvrij staal, Verwijderbare roestvrijstalen ventilator, frontpaneel en transportbandunit verwijderbaar voor onderhoud/reiniging
  • Verwarming door gepantserde verwarmingselementen

Opmerking:
Geleverd zonder basisframe (zie speciale accessoires). De aan de bedieningszijde aangegeven looprichting van links naar rechts kan af fabriek worden gewijzigd. Geef dit a.u.b. aan bij bestelling. Conceptadvies, instructie en proefbakservice vindt u op www.nordcap.nld/service/extra service/.

Artikelnummer: 493100175000
GTIN: 4063377133753
Type installatie: Vrijstaand toestel
Installatie-informatie: stapelbar
Opbouwopties: Modulsystem
stapelbar (bis zu 3 Backkammern)
Soort energie: elektrisch
Looprichting: van links naar rechts / alleen verwisselbaar in de fabriek
Geschiktheid: voor pizza's / pizzabakken
Capaciteit (naar keuze): 48 x pizza, Ø in cm: 33, per uur
25 x pizza, Ø in cm: 45, per uur
22 x pizzaplaat, 600 x 400 mm, per uur
Bedieningseenheid: elektronische controle (linksvoor)
Bedrijfstemperatuur: 25 bis 400 °C
Isolatie: Energiebesparende isolatie (minerale wol) met Cool-Around®-technologie
Afwerking buiten: roestfrij staal
Afwerking binnen: roestvrij staal
Brutogewicht: 239 kg
Nettogewicht: 214 kg
Elektrische aansluitwaarde: 16,55 kW | 400 V | 3N | 50 Hz
Breedte buiten: 1810
Diepte buiten: 1186
Hoogte buiten: 560
Diepte bij geopende Klep: 1400
Diepte met geopend deur: 2097
Breedte verpakking: 1902
Diepte verpakking: 1380
Hoogte verpakking: 730

Moretti Forni Serie T – professioneller Durchlaufofen

Die Serie T liefert gleichmäßige Backergebnisse im Dauerbetrieb – ideal für Pizza, Bäckerei, Patisserie & Snacks. Effizient, reproduzierbar und skalierbar.

Auf den Punkt

  • Modellvielfalt (E/G): T64, T75, TT96, TT98 – je nach Bedarf stapelbar und kombinierbar.
  • Temperaturbereich: bis 320 °C (T75 bis 400 °C), schnelle Aufheiz‑ & Backzeiten.
  • Konstanz: Impingement‑Backen, DualTemp®, optional QuadraTemp™ (TT96/TT98) für feinste Top/Bottom‑Balance.
  • Energie: bis zu −30 % Verbrauch dank Eco‑/Standby & adaptiver Leistungsverteilung.

International führende Küchenchefs und Restaurantketten vertrauen auf die bewährte Technologie von MORETTI FORNI.

Themenwelt Pizza‑Ofentechnik Pizzatechnik‑Broschüre 2025–2026 (PDF) Direkt zur Pizzatechnik

 

Verantwoordelijke persoon voor de EU:

NordCap GmbH & Co KG
Thalenhorststraße 15
DE-28307 Bremen (Duitsland)

Telefoon: +49 421 48557-0
Email: produktsicherheit@nordcap.de
https://www.nordcap.de/

Fabrikantinformatie:

Moretti Forni Spa
Via Meucci, 4
I-61037 Mondolfo (PU)


Telefoon: +39 0721 96161
Email: info@morettiforni.com

Speciale toebehoren 3
Artikel:
Artikelnr.:
Prijs:
Artikel:
Kookkapje zonder motor, voor serieT T75
493_0A050270_Dunstabzugshaube_serieT T75
Artikelnr.: 493100175150
Prijs: 2696,00 € excl. BTW excl. verzendkosten
Artikel:
Onderstel, voor serie T75 / T96, voor maximaal 3 bakkamers H in mm: 150, met wielen, 2 met remmen
Untergestell_S_15_0A530100
Artikelnr.: 493100175505
Prijs: 510,00 € excl. BTW excl. verzendkosten
Artikel:
Onderstel, voor serieT T75, voor maximaal 2 bakkamers H in mm: 600, met wielen, 2 met remmen
493_0A050900_Untergestell S60_serieT T75
Artikelnr.: 493100175504
Prijs: 889,00 € excl. BTW excl. verzendkosten
serieT T75G
493100075000

Bestelartikel

€ 19.898,00 *
serieT T98G
493100198100

Bestelartikel

€ 29.169,00 *
serieT T98E-L
493100198200

Bestelartikel

€ 69.549,00 *
Onderstel, voor serieT T75, voor maximaal 2...
493100175504

Op voorraad

€ 889,00 *
Kookkapje zonder motor, voor serieT T75
493100175150

Bestelartikel

€ 2.696,00 *
serieT T64E
493100164000

Op voorraad

€ 9.079,00 *
serieT T96E
493100196000

Op voorraad

€ 21.339,00 *
HSH 051 E
437030051

Op voorraad

€ 2.754,00 *
HSH 031 E
437030031

Check beschikbaarheid

€ 2.499,00 *
HSW 212 E
437030212

Bestelartikel

€ 5.699,00 *
SEH 103 E
437070103

Bestelartikel

€ 5.225,00 *
SEH 004 E
437070004

Bestelartikel

€ 4.398,00 *
MKF 711 TS
490110031

Op voorraad

Prijs op aanvraag
MKF 623 C TS
490110040

Check beschikbaarheid

Prijs op aanvraag
JET 514V - VENTLESS High Speed
313300305

Op voorraad

€ 8.686,00 *
XPRESS IQ 2 MRX523-400 High Speed
313300500

Op voorraad

Prijs op aanvraag
RFS 518 TS
313100600

Op voorraad

€ 2.345,00 *
R-25 AM
312202501

Op voorraad

€ 2.242,00 *
serieF F100E
493500600100

Bestelartikel

€ 10.846,00 *
serieR R14E
493300100

Bestelartikel

€ 28.699,00 *
serieT T75G
493100075000

Bestelartikel

€ 19.898,00 *
serieT T98E
493100198000

Bestelartikel

€ 26.619,00 *
serieS S125E MULTIBAKE
493400219125

Andere uitvoering beschikbaar

v.a. € 11.939,00 *
serieS S100E MULTIBAKE
493400219100

Op voorraad

v.a. € 9.871,00 *
serieP P110G 2-A
493400218100

Bestelartikel

€ 18.099,00 *
serieP P110G B
493400118200

Bestelartikel

€ 11.349,00 *
serieP P110G A
493400118100

Bestelartikel

€ 9.722,00 *
serieP AMALFI - D
493400019400

Bestelartikel

€ 10.689,00 *
serieP AMALFI - C
493400019300

Check beschikbaarheid

€ 9.198,00 *
serieP AMALFI - B
493400019200

Bestelartikel

€ 8.598,00 *
serieP AMALFI - A
493400019100

Bestelartikel

€ 8.439,00 *
serieP P60E
493400319100

Bestelartikel

€ 6.056,00 *
iDeck PD 65.105
493065105200-I

Check beschikbaarheid

€ 5.658,00 *
iDeck PD 105.105
493105105200-I

Binnenkort weer voorradig

€ 7.495,00 *
iDeck iD-D 72.72 DIGITAL
493072072222

Op voorraad

€ 5.529,00 *
CVE 031 E
437020031

Bestelartikel

€ 19.598,00 *
CSD 011 E
437010011

Check beschikbaarheid

€ 3.159,00 *
SEH 003 E
437070003

Bestelartikel

€ 3.744,00 *
MKF 1064 TS
490210022

Check beschikbaarheid

Prijs op aanvraag
MKF 611 C TS
490110034

Andere uitvoering beschikbaar

Prijs op aanvraag
MKF 511 TS
490110030

Check beschikbaarheid

Prijs op aanvraag
MKF 1011 C BM
490310002

Op voorraad

Prijs op aanvraag
MKF 2011 BM
490311003

Op voorraad

Prijs op aanvraag
JET 514 - High Speed
313300304

Op voorraad

€ 7.435,00 *
RMS 510 DS2
313100120

Op voorraad

€ 615,00 *

Zusatzinformationen

Moretti Forni Serie T – professioneller Durchlaufofen

Die Serie T liefert gleichmäßige Backergebnisse im Dauerbetrieb – ideal für Pizza, Bäckerei, Patisserie & Snacks. Effizient, reproduzierbar und skalierbar.

Auf den Punkt

  • Modellvielfalt (E/G): T64, T75, TT96, TT98 – je nach Bedarf stapelbar und kombinierbar.
  • Temperaturbereich: bis 320 °C (T75 bis 400 °C), schnelle Aufheiz‑ & Backzeiten.
  • Konstanz: Impingement‑Backen, DualTemp®, optional QuadraTemp™ (TT96/TT98) für feinste Top/Bottom‑Balance.
  • Energie: bis zu −30 % Verbrauch dank Eco‑/Standby & adaptiver Leistungsverteilung.

International führende Küchenchefs und Restaurantketten vertrauen auf die bewährte Technologie von MORETTI FORNI.

Themenwelt Pizza‑Ofentechnik Pizzatechnik‑Broschüre 2025–2026 (PDF) Direkt zur Pizzatechnik