Veelzijdige bakoplossingen voor hoge productiesnelheden
De MORETTI FORNI bandovens van de serieT zijn speciaal ontworpen voor gebruik in drukbezochte horecagebieden. Of het nu gaat om bezorgdiensten, bakkerijen, fastfood van hoge kwaliteit, franchiseformules, restaurants, pizzeria's en cateringketens, installaties op schepen of de detailhandel – de serieT biedt de hoogste prestaties en efficiëntie.
Dankzij innovatieve technologieën garandeert het maximale energiebesparing bij constante kwaliteit. Naast pizza kunnen ook tal van andere producten zoals bagels, pretzels, croissants, vlees, vis, groenten en nog veel meer betrouwbaar en precies gebakken worden.
Superieur van tunnelovens
De serieT staat voor uitstekende bakkwaliteit en herhaalbaarheid van de resultaten. Het biedt de hoogste productiesnelheid voor grote hoeveelheden, gebruiksvriendelijkheid en veiligheid door de laagste buitentemperatuur in zijn categorie, evenals een nauwkeurige temperatuurregeling voor gelijkmatig bakken. Dankzij het compacte ontwerp kunnen de apparaten perfect worden geïntegreerd in kleine ruimtes of gestapeld worden voor maximale efficiëntie.
Modellen en capaciteiten
De serieT omvat de modellen T64, T75, TT96, TT98, die zowel elektrisch als op gas kunnen werken. De maximale temperatuur bedraagt 320 °C voor de modellen T64, TT96, TT98 en 400 °C voor het model T75.
Prestaties per model:
- T64: 25 pizza's/u (Ø 33 cm) | 10 bakbladen/u (60×40 cm)
- T75: 48 pizza's/u (Ø 33 cm) | 25 pizza's/u (Ø 45 cm) | 22 bakbladen/u (60×40 cm)
- TT96: 100 pizza's/u (Ø 33 cm) | 38 pizza's/u (Ø 45 cm)
- TT98: 125 pizza's/u (Ø 33 cm) | 48 pizza's/u (Ø 45 cm) | 54 bakbladen/u (60×40 cm)
- TT98-L: 250 pizza's/u (Ø 33 cm) | 96 pizza's/u (Ø 45 cm)
- TT98-XL: 375 pizza's/u (Ø 33 cm) | 144 pizza's/u (Ø 45 cm)
Waarom een MORETTI FORNI tunneloven?
Met een MORETTI FORNI tunneloven profiteert u van uitstekende kwaliteit. Dankzij de innovatieve Quadra Temp™ Technology kunnen tot vier verschillende temperaturen voor de boven- en onderhitte afzonderlijk worden geregeld. Naast pizza kunnen ook tal van andere producten zoals sandwiches, bagels, tortillas, pretzels, croissants, pain au chocolat, diepvriesgebak, vlees, vis en groenten gebakken of verhit worden.
Het compacte ontwerp maakt het mogelijk om de apparaten op elkaar te stapelen zonder dat een schoorsteenverbinding nodig is. Bovendien maken de STEP- en RETURN-functies discontinue bakcycli of dubbele doorstroom op de band mogelijk, wat ideaal is voor beperkte ruimte.
Strak en technologisch ontwerp
Het bedieningspaneel is gestroomlijnd, de handgreep is minimalistisch ontworpen om de totale grootte te verminderen. De zwarte kleur die wordt gebruikt in het BlackBar Design-logo benadrukt de roestvrijstalen uitstraling. Een roestvrijstalen steunstang met een speciale hoogte-instelbare stop zorgt voor meer veiligheid en kan snel worden verwijderd voor een gemakkelijke reiniging.
Conclusie
De MORETTI FORNI serieT is de perfecte oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar hoge efficiëntie, energiebesparing en uitstekende bakkwaliteit. Met innovatieve technologieën en flexibele toepassingsmogelijkheden definieert het de toekomst van professioneel bakken.